web analytics

Shipping House Contents To Uk

Jaarlijks worden er miljarden dozen van haven naar haven per container verscheept. Wereldwijd zijn er miljoenen container bewegingen per jaar. Waarvan 40% geladen zijn, van boven tot onder, met n en hetzelfde product. Het lossen van deze floorloaded containers is tijd en geldrovend werk. Omdat de containers zonder pallets geladen zijn, kunnen ze alleen maar met de hand worden gelost. Dat betekent dat er veel mankracht aan te pas komt om de dozen of zakken uit de container te halen.

En klaar te zetten voor verdere verzending of opslag. Dit systeem werkt. maar. Als u regelmatig te maken heeft met het lossen van containers. dan kent u de knelpunten die dit met zich meebrengt. Uw personeel moet zwaar en ergonomisch onverantwoord werk doen. door handmatig de lading uit de container te halen en te verwerken.

Het risico op fysieke klachten bij uw werknemers is groot. en kan uw bedrijf veel geld gaan kosten. Beschadiging. of verdwijning van goederen is reel. Er kunnen fouten sluipen in de verwerking van de lading. Bovendien kost het lossen van deze containers veel tijd en geld. Kan dat niet anders?.

Ja! Dat is waarom wij TEUN hebben bedacht. TEUN is de naam van een nieuw concept. dat een revolutie teweeg zal brengen in het leeghalen van vrachtcontainers. Het is een op maat gesneden dienstverlening die volautomatisch containers lost. Wij nemen alle zorgen uit handen.

Van transport tot opslag of aflevering van uw goederen. Hierbij is uw onderneming ons vertrekpunt. Wij doen alles op het vlak van uitladen en parcelhandeling. En we verzorgen een naadloze integratie met uw netwerk, wat voor WMS applicatie u op dit moment ook gebruikt. Met behulp van de PIQR1 wordt een container geleegd. De PIQR1 is een gerobotiseerde machine die single SKU volledig automatisch uitlaadt.

Dezelfde machine stapelt de dozen of zakken op pallets. en voorziet ze indien gewenst van een plastic folie. zodat de producten niet kunnen gaan schuiven. De machine kan op verzoek een barcode label op de pallet en/of de lading aanbrengen. zodat de producten snel op de juiste plaats in de opslagruimte gezet kunnen worden. Maar we gaan zelfs nog verder.

Want op verzoek neemt teun het complete lostraject uit handen. van de douanecontrole tot aan het inboeken en verwerken van de goederen in uw Warehouse Management Systeem. en zelfs de service om de goederen, waarvan u de eindbestemming al kent, direct vanuit de container bij uw klant af leveren. Hierdoor wordt de logistieke keten korter. en leveren we samen een belangrijke bijdrage aan het verminderen van de CO2 uitstoot. Een apparaat om een container leeg te halen?.

De piqr van teun werkt onbemand en rijdt zelf van dock tot dock. Hij past in een container en haalt daar de producten uit. Palletiseert ze zelfstandig en omwikkelt ze op verzoek met folie. Verder is de PIQR is naadloos gentegreerd in het WMS systeem. en communiceert probleemloos via barcode of RFIDtags. Een ingenieus visionsysteem.

Leave a Reply